Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИнославаСтојковска 02778922.11.2006
2ТамараСтојковска 02779026.04.2006
3ЈанаДавитковска 02456110.03.2006
4ТеонаЗиновиева 02456313.11.2006
5МилаЈованова 02778826.05.2006
6ДејанаСтојановска 02573026.05.2007
7НенаКитановска 02669601.10.2007
8НенаГеоргиевска 02669901.04.2007
9ИванаДавитковска 02669714.05.2006
10ДеспинаЃошевска 02837931.12.2006
11Миа МаријаВелковска 02837513.02.2009
12ЈованаГоргиевска 02837719.01.2008
13ЕленаСтанојковска 02838008.06.2008
14ЕвгенијаЃоргиевска 02838107.05.2006
15ГлоријаГруевска 02838221.01.2009
16АнитаТошевска 02838320.12.2007
17НевенаСтефановска 02964529.03.2008
18АнастасијаРистовска 02966004.09.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаТехнички раководител
2ВедранБелешковскиТренер
3ЕмануелГруевскиТехнички раководител
4МирославИвановскиПомошник тренер
5ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
6ВикторПетковскиПомошник тренер
7ВикторПетровскиПомошник тренер
8ИванСтанковскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ