Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИнославаСтојковска 02778922.11.2006
2МихаелаСтанковска 02490504.08.2004
3СараСтанојковска 02490913.04.2004
4МихаелаМилковска 02490630.11.2004
5БожицаСтоевска 02297318.08.2005
6МатејаДодевска 02297608.02.2005
7НенаСтоименова 02297810.05.2005
8ДраганаЦветковска 02297921.10.2005
9МихаелаАлексовска 02298025.03.2005
10КсенијаПетревска 02298122.10.2005
11ЈанаДавитковска 02456110.03.2006
12КирилаДимитрова 02778703.06.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ