Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИнославаСтојковска 02778922.11.2006
2МихаелаСтанковска 02490504.08.2004
3СараСтанојковска 02490913.04.2004
4БожицаСтоевска 02297318.08.2005
5МатејаДодевска 02297608.02.2005
6НенаСтоименова 02297810.05.2005
7ДраганаЦветковска 02297921.10.2005
8МихаелаАлексовска 02298025.03.2005
9КсенијаПетревска 02298122.10.2005
10ТамараСтојковска 02779026.04.2006
11ЈанаДавитковска 02456110.03.2006
12ТеонаЗиновиева 02456313.11.2006
13ДејанаСтојановска 02573026.05.2007
14НенаКитановска 02669601.10.2007
15НенаГеоргиевска 02669901.04.2007
16ДеспинаЃошевска 02837931.12.2006
17ЕвгенијаЃоргиевска 02838107.05.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаТехнички раководител
2ВедранБелешковскиПомошник тренер
3ЕмануелГруевскиТехнички раководител
4МирославИвановскиПомошник тренер
5ВикторПетровскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ