Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

Куманово 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоЈовановски 02961202.05.1994
2ТиноШаботиќ 02961429.01.1992
3КонстантинКруниславски 02961004.02.2003
4ФилипГерасимовски 02961519.02.2001
5МиланТрајковиќ 02961819.09.2001
6БљендВељиу 02961106.04.2001
7ТеодорСоколовски 02961918.08.1998
8НиколаЃорѓевиќ 02960921.05.2000
9ВикторМитковски 02776620.09.2002
10НиколаСтанојковски 02961304.11.1999
11ЈованХаџи Панчев 02961606.08.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ