Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Куманово 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаркоСмиљковиќ 02775617.09.1992
2МаркоЈовановски 02789602.05.1994
3ТиноШаботиќ 02775729.01.1992
4МилошСтанковски 02779926.05.1998
5МатејАнтевски 02776307.02.2002
6ДаниелЈовановски 02776005.07.2001
7ФилипГерасимовски 02789919.02.2001
8МиланТрајковиќ 02789719.09.2001
9ВикторПетрушевски 02775828.05.1997
10ТеодорСоколовски 02776118.08.1998
11НиколаЃорѓевиќ 02789821.05.2000
12ВикторМитковски 02776620.09.2002
13АлександарГазепов 02776221.12.1992
14ЛукаПетковски 02790406.04.2004
15МариоСтефановски * Куманово 2009 ад02780206.08.2003
16НиноБожиновски * Куманово 2009 ад02661607.09.2004
17УрошМиљановски * Куманово 2009 ад02661003.05.2003
18ДушанАврамовски * Куманово 2009 ад02739406.12.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранИвановскиТренер
2ДрагиКараџинскиЛекар
3АлександарКрстевскиСлужбен претставник
4ДаркоПетковски СпејкоТехнички раководител
5БорисСтанковскиСлужбен претставник
6МеланијаЦветковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ