Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИванМијалов 02922515.04.2008
2КирилПетковски 02532226.04.2008
3БојанСтојиќ 02540020.05.2008
4ФилипОцепек 02540108.02.2009
5ЈосипМилковски 02662617.03.2008
6МихаилАнѓеловски 02662809.02.2010
7ПетарПетрушевски 02663123.03.2009
8ЛукаЃорѓевски 02663307.12.2009
9ГораздСпасовски 02804802.11.2008
10ПавелСтанковски 02922601.07.2008
11МатејСтанковски 02922701.07.2008
12АндрејТасевски 02848216.10.2008
13ЛукаЃориќ 02848427.01.2011
14ДаријанДенковиќ 02848318.07.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиПомошник тренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4АндрејБожиновскиТренер
5МилошНинковиќПомошник тренер
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7ВујадинТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ