Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитријБошковски 02920826.07.2006
2АлександарСпасовски 02920619.07.2006
3КирилПетковски 02532226.04.2008
4БогданГеоргиевски 02920721.09.2007
5ЛазарКузмановски 02921022.06.2007
6ЃорѓиКузмановски 02920922.06.2007
7ГлигорЦаневски 02920511.01.2007
8ДимитарКараскаковски 02921208.01.2006
9ЈаковМладеновски 02921327.04.2007
10ЈосипМилковски 02662617.03.2008
11ВладимирРистовски 02740902.03.2006
12ВалентиноКоцевски 02921127.09.2006
13МаркоДимковски 02741012.04.2006
14ДаркоДодевски 02740818.06.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиПомошник тренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4АндрејБожиновскиПомошник тренер
5МилошНинковиќТренер
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7ВујадинТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ