Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГорјанМарковски 02746819.06.1992
2НенадЗивчевиќ 02782328.02.1986
3МариоСтефановски * Куманово 202780206.08.2003
4ЃорѓиГеоргиевски 02747112.08.1998
5ДамјанРобев 02747210.04.1997
6АндрејЦветковски 02746420.09.1996
7ИванВолкановски 02780707.07.1999
8ФилипСтојановски 02747005.01.1997
9МилошЈовановиќ * Куманово 202739601.09.2003
10СтеванГлигоријевиќ 02746708.03.1997
11НиколаЈосимовски * МКК Куманово02661127.05.2003
12НенадСтефановски * МКК Куманово02661201.05.2003
13УрошМиљановски * Куманово 202661003.05.2003
14ЛукаДимитриевски * МКК Куманово02739529.06.2004

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Кори АнтониРалеј Рос02780808.10.1991
2АлександарАндрејевиќ02745513.02.1991
3ОтисЛивингстон02784512.10.1996
4БраниславЃекиќ02785012.08.1991

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладанВицентијевиќТехнички раководител
2ИгорЃорѓиевскиПомошник тренер
3ДрагиКараџинскиЛекар
4АлександарКрстевскиСлужбен претставник
5ВладимирМирковскиТренер
6ДаркоПетковски СпејкоСлужбен претставник
7БорисСтанковскиТехнички раководител
8МеланијаЦветковскаФизиотерапевт
9МилошЦветковскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ