Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КирилПетковски 02532226.04.2008
2БогданГеоргиевски 02539621.09.2007
3БојанСтојиќ 02540020.05.2008
4ФилипОцепек 02540108.02.2009
5ЛазарКузмановски 02551522.06.2007
6ЃорѓиКузмановски 02551622.06.2007
7ГлигорЦаневски 02551811.01.2007
8НемањаНешевски 02552008.04.2007
9МиланНешевски 02552131.07.2008
10ЈаковМладеновски 02662227.04.2007
11СтефанПарауловиќ 02662308.10.2007
12ЈосипМилковски 02662617.03.2008
13ДимитарДимитриевски 02662728.07.2007
14МихаилАнѓеловски 02662809.02.2010
15ПетарПетрушевски 02663123.03.2009
16ЛукаЃорѓевски 02663307.12.2009
17ЛукаБошковски 02741102.03.2007
18ГораздСпасовски 02804802.11.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиТренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4АндрејБожиновскиПомошник тренер
5МилошНинковиќСлужбен претставник
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7АлександарТушевскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ