Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитријБошковски 02511626.07.2006
2АлександарСпасовски 02512019.07.2006
3БранеПетрушевски 02512124.02.2006
4НиколаСимоновски 02512211.02.2006
5ЛазарКузмановски 02551522.06.2007
6ЃорѓиКузмановски 02551622.06.2007
7ГлигорЦаневски 02551811.01.2007
8ДимитарКараскаковски 02662008.01.2006
9ВладимирРистовски 02740902.03.2006
10МаркоДимковски 02741012.04.2006
11ДаркоДодевски 02740818.06.2006
12ДимитријТрајковски 02740716.02.2006
13КристијанПетрушевиќ 02823708.01.2006
14ЈованМитевски 02823821.08.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиПомошник тренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4АндрејБожиновскиСлужбен претставник
5МилошНинковиќТренер
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7АлександарТушевскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ