Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејДимковски 02740008.01.2005
2МаркоДоневски 02512401.03.2005
3ДимитријБошковски 02511626.07.2006
4АлександарСпасовски 02512019.07.2006
5ДавидМладеновски 02512306.03.2005
6ЛукаПерица 02740227.04.2005
7ЃорѓиХристовски 02512620.08.2005
8АндрејМилановски 02512727.08.2005
9НиколаКараџински 02512921.02.2005
10НиколаТомовски 02513009.02.2005
11ДимитарКараскаковски 02662008.01.2006
12МилошМитиќ 02661721.07.2005
13ВладимирРистовски 02740902.03.2006
14МатејБошнаковски 02740124.04.2005
15МаркоДимковски 02741012.04.2006
16ДаркоДодевски 02740818.06.2006
17ЈованИванов 02739804.01.2005
18ТеодорАндоновски 02739908.02.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиПомошник тренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4АндрејБожиновскиСлужбен претставник
5МилошНинковиќТренер
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7АлександарТушевскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ