Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Куманово 2009 ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиноБожиновски * Куманово 202661607.09.2004
2ДушанАврамовски * Куманово 202739406.12.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ