Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

МВП Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарБараковски 02580807.09.2005
2БорисПетров 02579910.08.2005
3ДамјанЗимбаков 02579614.10.2005
4ДраганАлексиќ 02580205.05.2005
5ДавидДончевски 02580316.04.2005
6СтеванМирчовски 02581025.06.2005
7ЃорѓиПетров 02581104.05.2005
8МартинМанчев 02580123.09.2005
9НиколаНазов 02580516.11.2005
10СтефанДукиќ 02580912.03.2005
11НаумТасев 02581201.10.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколаЗимбаковСлужбен претставник
2СашоМасевСлужбен претставник
3ГоранНиколовЛекар
4ИлијаХристовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ