Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

МЗТ Скопје Аеродром ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаГацевски 02701925.04.2008
2ТомеСтојковски 02827811.08.2008
3МаркоДодевски 02703631.10.2008
4МаркоДракуловски 02702714.04.2008
5ФилипРафајлов 02702427.06.2008
6ДамјанКотевски 02702224.05.2008
7ПетарЗафировски 02701727.09.2008
8СтефанАтанасовски 02702830.11.2009
9КристијанГеоргиев 02701008.04.2009
10МариоЗдравковски 02724911.03.2008
11АлекКонстантиновиќ 02958330.07.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КристијанШумковскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ