Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

МЗТ Скопје Аеродром ад 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИванКрстев 02832906.07.2009
2СтефанСтојковски 02969325.09.2009
3ЛукаЛасло 02957126.07.2009
4ПетарИлиќ 02912702.04.2009
5ДимитарСпасовски 02912409.11.2009
6СтефанСотировски 02703322.03.2009
7ПетарСтефановски 02912328.04.2009
8ДавидБранов 02702002.02.2009
9МариоТодоровски 02701316.01.2009
10МартинКралев 02700903.11.2009
11МиланСтанковиќ 02912219.10.2009
12ФивосСтефанидис 02912508.05.2009
13ДимитарСисиркоски 02832721.01.2009
14ПетарТрајковски 02912118.01.2009
15СтефанДиковски 02966715.02.2008
16ТеодорЃуровски 02966821.04.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МартинАнчевскиПомошник тренер
2ТеоМитевскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ