Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

МЗТ Скопје Аеродром ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанСерафимовски 02927711.02.2007
2АндрејБелески 02935914.04.2006
3НиколаЈорданов 02927307.02.2006
4ДимитарВидевски 02927017.07.2007
5ВладимирПанчевски 02927207.03.2006
6КристијанЈанков 02927425.07.2007
7АлександарРистовски 02820027.05.2006
8БелминБихорац 02822618.09.2006
9МаркоПауновски 02927119.10.2007
10МаркоСибиновски 02927503.06.2006
11МартинТрпевски 02927828.06.2007
12МихаилТасевски 02927618.08.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗлаткоГоцевскиСлужбен претставник
2НебојшаЃуковиќТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ