Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

МЗТ Скопје Аеродром ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколаБожиновски 02819925.10.2005
2ФилипДочински 02925807.05.2005
3ДавидТалевски 02925715.12.2005
4ЛукаСерафимоски * Тетова Булс02891318.04.2005
5ГојчоСтевковски 02734019.07.2004
6МатејНиколовски 02817710.10.2005
7МартинПерчинковски 02795030.03.2005
8ЛукаСтојановски 02925617.04.2005
9МилошСтојановиќ 02812408.08.2005
10БорјанАнгелковски 02790921.10.2004
11ДаворМиливојевиќ 02818108.08.2005
12АлександарРистовски 02820027.05.2006
13АндрејГичев 02891207.09.2005
14АлекДимоски 02818905.12.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗлаткоГоцевскиСлужбен претставник
2БојанСерафимовскиПомошник тренер
3БојанХристовскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ