Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

МЗТ Скопје Аеродром ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаМарјановиќ 02256717.10.2007
2СтефанСерафимовски 02256911.02.2007
3ПавелДуев 02389903.02.2007
4СергејПетровиќ 02389815.06.2007
5ФилипПерковски 02827708.09.2007
6КристијанЈанков 02822525.07.2007
7ДаријанАтанасовски 02822711.05.2007
8ЛукаГацевски 02701925.04.2008
9МаркоЈаковлевски 02553422.09.2008
10МаркоПоповиќ 02701812.02.2008
11МартинТрпевски 02553928.06.2007
12ДавидСтојаноски 02554008.01.2007
13ДарисХасановиќ 02554108.09.2007
14ТомеСтојковски 02827811.08.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндрејСтојановскиПомошник тренер
2ОгненСтојановскиСлужбен претставник
3КристијанШумковскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ