Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

МЗТ Скопје Аеродром ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоСтефановски 02791309.02.2006
2МаркоДимитровски 02126627.08.2006
3ЛукаМарјановиќ 02256717.10.2007
4СтефанСерафимовски 02256911.02.2007
5НиколаЈорданов 02389407.02.2006
6ТеодорЃуровски 02389706.03.2006
7ПавелДуев 02389903.02.2007
8СергејПетровиќ 02389815.06.2007
9НиколаЃорѓиев 02390629.01.2006
10ВладимирПанчевски 02391507.03.2006
11БојанВеличковски 02818007.04.2006
12БорјанПалчевски 02602416.01.2006
13ДаријанАтанасовски 02822711.05.2007
14АлександарРистовски 02820027.05.2006
15БелминБихорац 02822618.09.2006
16МаркоСибиновски 02553303.06.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ