Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

МЗТ Скопје Аеродром ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколаБожиновски 02819925.10.2005
2ТеоВојновиќ 01966517.01.2005
3ЛукаСерафимоски 02818218.04.2005
4МаркоСтефановски 02791309.02.2006
5ЈорданКрстев 02795101.04.2005
6ВикторПејиќ 02795224.03.2005
7МатејНиколовски 02817710.10.2005
8ПавелИванов 02819817.06.2005
9МартинПерчинковски 02795030.03.2005
10МилошСтојановиќ 02812408.08.2005
11НиколаЈорданов 02389407.02.2006
12ТеодорЃуровски 02389706.03.2006
13ДаворМиливојевиќ 02818108.08.2005
14АлександарРистовски 02820027.05.2006
15АлекДимоски 02818905.12.2005
16ФилипЌироски 02817617.12.2005
17ЛукаДимитровски 02828420.05.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранКрстевскиТренер
2РадицаНестороваЛекар
3ЗвонкоНиколовскиЛекар
4АндрејСтојановскиПомошник тренер
5ОгненСтојановскиСлужбен претставник
6КристијанШумковскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ