Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

МЗТ Скопје Уни Банка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаПетровски 02871520.10.1996
2МаксимМитевски 02871818.02.2000
3СлавкоТрајковски 02872024.09.2002
4КарлоБлажевски * Црн Дрим 00702879708.07.2003
5ПаолоБлажевски * Црн Дрим 00702879808.07.2003
6МихаилНаумоски * Вардар02879508.06.2003
7ВикторИсајлоски 02871628.09.2001
8МаркоВеличковски 02871721.05.2002
9АдрианНаумоски * Струмица02879609.04.2001
10ХристијанНастовски * Шкупи02872104.08.2003
11НиколаВасилевски * Хераклеа02871903.08.2003
12ГабриелКоскоски 02871410.11.1998
13АндрејАндоноски 02747602.04.2002

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КардосоЖао Марчело02869128.08.2000
2Кахем РашадРансом02872220.07.1993

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПероБлажевскиТренер
2КорнелијаЃорѓиескаЛекар
3ДушанМанојловиќСлужбен претставник
4ТеоМитевскиПомошник тренер
5БорисНешовиќПомошник тренер
6ДаркоСавовФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ