Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

МЗТ Скопје Уни Банка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаксимМитевски * Ангели02747518.02.2000
2БорјанСтојановски 02747421.12.2000
3СлавкоТрајковски * Спарта02758624.09.2002
4ЛејсонЗекири * Чаир 203002782017.09.2001
5МаркоСпасовски 02777801.08.2003
6ЛукаСавичевиќ 02747819.02.2002
7МихаилНаумоски 02785708.06.2003
8ДариоМитевски 02615427.09.2001
9МаркоВеличковски 02748021.05.2002
10ЛеонидТодоровски 02747905.11.1998
11ХристијанНастовски 02777004.08.2003
12АндрејАндоноски 02747602.04.2002

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1РобертМонтгомери02760403.10.1997

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарАцескиТехнички раководител
2КорнелијаЃорѓиескаЛекар
3НебојшаЃуковиќПомошник тренер
4БорчеДаскаловскиТренер
5ДушанМанојловиќСлужбен претставник
6ТеоМитевскиПомошник тренер
7НенадПоповскиФизиотерапевт
8ДаркоСавовФизиотерапевт
9ОгненСтојановскиСлужбен претставник
10БојанХристовскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ