Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

МЗТ Скопје Уни Банка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МетодијаМихајловски 02792607.02.2003
2ОгненЈанков 02792515.08.2003
3МаркоСпасовски 02777801.08.2003
4МаркоАнгеловски 02407304.04.2003
5МихаилНаумоски * Струмица02785708.06.2003
6АнтониоСофрониевски 02791830.01.2003
7ТарикПепиќ 02792415.04.2003
8МихаилМитровски 02792224.07.2003
9ХристијанНастовски 02777004.08.2003
10НиколаВасилевски * Хераклеа02792103.08.2003
11ДавидТрпески 02791902.02.2003
12МатејаМатевски 02792023.02.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВаскоАтанасовПомошник тренер
2НинаБојаџискаЛекар
3РадицаНестороваЛекар
4ТошоПавловСлужбен претставник
5ОгненСтојановскиСлужбен претставник
6БојанХристовскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ