Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколаСимоновски 02848811.02.2006
2СтефанПарауловиќ 02848708.10.2007
3МатејТрајановиќ 02848531.07.2007
4ЛукаБошковски 02920302.03.2007
5ДимитријТрајковски 02849016.02.2006
6НемањаЃориќ 02804928.02.2007
7ЃорѓиЗлатевски 02920404.04.2007
8ОгњенСтојановски 02805209.01.2007
9АлександарСтошевски 02964406.05.2007
10ЈованМитевски 02848621.08.2006
11МатејСтефковски 02956016.06.2007
12МилошПетровиќ 02963401.04.2006
13ЛеонидДимитриевски 02969817.07.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиПомошник тренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4АндрејБожиновскиТренер
5МилошНинковиќПомошник тренер
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7ВујадинТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ