Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејДимковски 02847208.01.2005
2НиноБожиновски 02846207.09.2004
3ДушанАврамовски 02846006.12.2004
4НемањаСтојковиќ 02846418.11.2004
5ДавидМладеновски 02846706.03.2005
6ЛукаПерица 02847327.04.2005
7ЃорѓиХристовски 02847420.08.2005
8АндрејМилановски 02847027.08.2005
9ГлигорДимитриевски 02846507.10.2004
10АлександарКраљевски 02920222.03.2004
11ЈованИванов 02847104.01.2005
12ТеодорАндоновски 02963308.02.2005
13ДариоКрумевски 02846809.12.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиТренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4АндрејБожиновскиПомошник тренер
5МилошНинковиќПомошник тренер
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7ВујадинТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ