Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НенадСтојановски 02782412.07.1996
2ЈованСтошиќ 02774220.03.2002
3БогданСтошиќ 02774120.03.2002
4КирчеКиревски 02739310.04.2001
5ЛеонидНасковски 02739102.10.2001
6ЈасинАлиу 02771302.08.2002
7АндрејАнтевски 02739001.06.1999
8МартинЃорѓевски 02785324.02.1999
9ХристијанКруниславски 02739226.02.1999
10АнтониоАврамовски 02764531.01.2000
11НиколаАнастасовски * Академија ФМП02622320.12.2000
12МилошЈовановиќ * Куманово 2009 ад02739601.09.2003
13НиколаЈосимовски * Куманово 2009 ад02661127.05.2003
14ЛукаДимитриевски * Куманово 2009 ад02739529.06.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиТренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4МилошНинковиќСлужбен претставник
5ДаркоПетковскиТехнички раководител
6МариоСтојковскиСлужбен претставник
7АлександарТушевскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ