Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈованСтошиќ 02919920.03.2002
2БогданСтошиќ 02920020.03.2002
3АндрејДимковски 02847208.01.2005
4НиноБожиновски 02846207.09.2004
5ЈасинАлиу 02846602.08.2002
6НенадСтефановски 02846301.05.2003
7ДушанАврамовски 02846006.12.2004
8НемањаСтојковиќ 02846418.11.2004
9ЛукаПерица 02847327.04.2005
10ЃорѓиХристовски 02847420.08.2005
11ХристијанКруниславски 02920126.02.1999
12ГлигорДимитриевски 02846507.10.2004
13АлександарКраљевски 02920222.03.2004
14ДариоКрумевски 02846809.12.2005
15МариоСтефановски * Куманово 2009 ад02879406.08.2003
16МилошЈовановиќ * Куманово 2009 ад02881201.09.2003
17УрошМиљановиќ * Куманово 2009 ад02879303.05.2003
18ЛукаДимитриевски * Куманово 2009 ад02841629.06.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиТренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4АндрејБожиновскиПомошник тренер
5МилошНинковиќПомошник тренер
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7ВујадинТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ