Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

МКК Куманово

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НемањаЃориќ 02804928.02.2007
2ЃорѓиЗлатевски 02805004.04.2007
3КристијанГеоргиевски 02805103.10.2007
4ОгњенСтојановски 02805209.01.2007
5АлександарСтошевски 02805306.05.2007
6ОгненМитевски 02805411.05.2007
7ПавелСтанковски 02806401.07.2008
8МатејСтанковски 02806301.07.2008
9АндрејТасевски 02806216.10.2008
10ФилипСтанковски 02806120.02.2008
11ДавидЈовчевски 02805922.10.2010
12ЛукаЃориќ 02805827.01.2011
13АндрејЈовчевски 02805723.05.2013

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојоАнгеловскиФизиотерапевт
2МартинАтанасовскиТренер
3МаркоАтанасовскиЛекар
4АндрејБожиновскиПомошник тренер
5МилошНинковиќСлужбен претставник
6ДаркоПетковскиТехнички раководител
7АлександарТушевскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ