Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МирославаКалајџиевска Николовска 02902804.06.1985
2СараЈанкулоска 02902608.11.2005
3СтефанијаПерканоска 02902512.04.2003
4КатеринаБунтеска 02902419.01.1988
5СимонаТемелкоска 02902330.11.-0001
6МеланиКотеска 02902210.10.2004
7МартинаКрстевска 02902108.02.2005
8МихаелаНеданоска 02902926.03.2005
9СуанаДемироска 02916701.10.2004
10АнгелаСтојковска 02916825.02.2005
11МајаНеделкоска 02916901.05.2006
12БистраКондоска 02937729.11.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДанаилДомлескиСлужбен претставник
2СашоКостоскиТренер
3ВасеСрбиноскаТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ