Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДејанТрајкоски 02930301.09.1993
2ВикторСтојчески 02930204.12.1995
3ДавидНастески 02952619.02.2001
4ДаворТрајкоски 02930109.08.2000
5ИванКрстески 02953924.12.2001
6ДавидПетрески 02952813.09.1999
7СтефанСтевананџија 02929801.05.1997
8КристијанДомлевски 02952511.01.2003
9МаркоАбрашевски 02930024.03.2002
10КирилЈовчески 02952703.05.2004
11ИванКузманоски 02929717.02.2006
12МиланАбрашевски 02929906.12.2004
13ИвоКрстески 02930412.01.2004
14СтефанЈаневски 02928906.06.2006
15ЗлаткоМарковски 02928506.05.2006
16МихаилКостоски 02928617.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СашоКостоскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ