Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИванКузманоски 02929717.02.2006
2СтефанЈаневски 02928906.06.2006
3ЗлаткоМарковски 02928506.05.2006
4МихаилКостоски 02928617.01.2006
5ДалиборМирчески 02928720.03.2006
6ФилипКузманоски 02928821.05.2006
7МатејФилипоски 02929017.09.2007
8МаркоГраороски 02929110.04.2006
9ХристијанЦивкароски 02929220.12.2006
10БојанПетрески 02929326.05.2006
11ЛукаМирчески 02929415.02.2006
12ИванЈорданов 02929502.10.2007
13ЛеонидКаралиоски 02909612.06.2006
14КирилМладеноски 02969226.05.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ