Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанКостоски 02737314.09.1998
2МарјанМурџески 02767824.10.1998
3ДавидНастески 02736819.02.2001
4ДаворТрајкоски 02737209.08.2000
5ИванКрстески 02737424.12.2001
6ДавидПетрески 02736913.09.1999
7БлагојаЗдравески 02736726.06.1998
8СтефанСтевананџија 02737001.05.1997
9ФилипМитрески 02736417.07.1997
10ЃорѓиИлиески 02737108.08.1998
11МатејСамарџиоски 02771115.10.2002
12КристијанДомлевски 02736511.01.2003
13МаркоАбрашевски 02736624.03.2002
14ДамјанСребренкоски 02771212.09.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДанаилДомлескиТехнички раководител
2АнџелоКарабелескиСлужбен претставник
3СашоКостоскиТренер
4ПетарОханесијанЛекар
5ЗлаткоРистескиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ