Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Мега баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КристијанДомлевски 02736511.01.2003
2КирилДамјаноски 02737821.02.2003
3ДамјанМурѓески 02738604.03.2003
4БлагојаОџаклиески 02738708.07.2003
5ИванКузманоски 02737717.02.2006
6МиланАбрашевски 02737906.12.2004
7ФилипТренкоски 02738013.01.2005
8ДаркоМиланоски 02738106.03.2004
9ЛеонидБоцески 02738205.08.2005
10ДимитарДимкоски 02738306.11.2005
11ИвоКрстески 02738412.01.2004
12СтефанЈаневски 02738506.06.2006
13ДамјанПавлоски 02738831.01.2004
14БорјанНаумоски 02738923.01.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ