Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

Младинец

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинХристов 02956324.09.2003
2ПетарЈордановски 02956706.07.2004
3ЛеонСтојановски 02956416.07.2003
4АндрејГеоргиевски 02956214.09.2004
5ЉубенМитрев 02956125.11.2001
6МаркоНаумовски 02956508.01.2001
7КристијанАнчевски 02956623.05.2002
8ТеодорМилевски * Ангели02880514.09.2002
9ГораздИвановски * Ангели02864622.11.2004
10ВасилЈаневски * Ангели02880614.01.2002
11АнгелКечовски * Ангели02667225.03.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1РистоЈаневскиТренер
2ЕдисЈукиќЛекар
3МартинГеоргиевСлужбен претставник
4МартинТашковскиФизиотерапевт
5ГоранТодоровскиЛекар
6СтефанТрајчевскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ