Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Навико Академија ФМП

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ФилипБакоч 02875502.05.1996
2СлавчоТемелковски 02875617.10.2000
3ДамјанМиса 02875718.04.2000
4ФилипСтојановски 02875405.01.1997
5НиколаГруевски * Хераклеа02775327.06.2002
6ЛеонидТодоровски 02875305.11.1998
7НиколаМасевски * Водно Санс02875124.11.2003
8ЛукаСтојановски 02875204.02.2000
9ДавидТрпески * Струмица02877602.02.2003
10ОливерДвојаковски 02781526.01.1997
11ФилипЃорѓиев * Водно Санс02758922.12.2002

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанКрстајиќ02876013.03.1995
2НедељкоКошанин02875811.02.1996
3Били РејИвеј02900525.08.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТрајчеБогдановскиТехнички раководител
2НиколчеБожиноскиСлужбен претставник
3НиколчеБожиноскиПомошник тренер
4МихајлоМаноиловЛекар
5МихајлоМаноиловФизиотерапевт
6ЦветанНесторовскиТехнички раководител
7АлександарПетровиќТренер
8НиноЧачиќПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ