Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Навико Академија ФМП

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СаваСтојановиќ 02933316.06.2006
2ХристијанВанчов 02933930.07.2006
3МаркоМилошевски 02934021.09.2006
4МартинСтојановски 02933406.12.2006
5НиколаНиколов 02933226.01.2006
6ДанаилХристовски 02933101.07.2006
7ДамјанПавловски 02933730.06.2007
8ДамјанМаѓероски 02816918.08.2006
9НиколаПоповиќ 02933008.09.2006
10ГоцеАврамов 02934204.05.2006
11НиколаЈовановиќ 02933520.12.2007
12ТеодорНановски 02934129.03.2007
13МатејМалов 02933815.07.2006
14ВикторТашевски 02933624.06.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколчеБожиноскиПомошник тренер
2АнаКафеџискаЛекар
3АндрејМаловСлужбен претставник
4МихајлоМаноиловФизиотерапевт
5ЗлаткоМокровТренер
6АндрејСтојановскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ