Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Навико Академија ФМП

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СаваСтојановиќ 02933316.06.2006
2МихаилСтерјовски 02431410.10.2005
3МартинСтојановски 02933406.12.2006
4НиколаНиколов 02933226.01.2006
5ХристијанИлиевски 02946628.07.2005
6ДанаилХристовски 02933101.07.2006
7ДамјанПавловски 02933730.06.2007
8ДамјанМаѓероски 02816918.08.2006
9НиколаПоповиќ 02933008.09.2006
10ГоцеАврамов 02934204.05.2006
11НикоКостов 02817815.07.2005
12МатејДамчевски 02533019.09.2005
13АленКуч 02666009.05.2005
14ДавидЈовановски 02666124.04.2005
15ХристијанТаневски 02947017.03.2004
16КристијанДинев 02946930.06.2005
17ФилипМандевски 02946715.03.2005
18СтефанЈовановски 02946510.08.2005
19ЈанКочишки 02953214.10.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколчеБожиноскиПомошник тренер
2АнаКафеџискаЛекар
3АндрејМаловСлужбен претставник
4МихајлоМаноиловЛекар
5ЗлаткоМокровПомошник тренер
6АндрејСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ