Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Навико Академија ФМП

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГоранГлавчев 02751219.06.1993
2ЛукаПетровски 02751320.10.1996
3ВаљмирКакруки * Шкупи02751620.09.2000
4СлавчоТемелковски * Ангели02751517.10.2000
5БорјанОбедниковски * Пелистер Медика Карта02751123.07.2001
6ЉубишаДимитровски * Шкупи02754025.02.2002
7ФилипСтојановски 02787405.01.1997
8НиколаАнастасовски * МКК Куманово02622320.12.2000
9НиколаГруевски * Хераклеа02775327.06.2002
10ЛукаСтојановски * Ангели02751404.02.2000
11АлександарТодоровски * Баскет Кам02771510.07.2000
12ОливерДвојаковски 02781526.01.1997
13НиколаЈовановиќ 02829820.12.2007
14ФилипЃорѓиев * Пелистер Медика Карта02758922.12.2002

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Роналд ЦесилХарис02751826.12.1994
2ТеодорАтанасов02751702.06.1996
3СтефанКрстајиќ02751913.03.1995

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТрајчеБогдановскиТехнички раководител
2НиколчеБожиноскиПомошник тренер
3АнаКафеџискаЛекар
4МихајлоМаноиловЛекар
5ЗлаткоМокровСлужбен претставник
6АлександарПетровиќТренер
7НиноЧачиќПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ