Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Запад

Пантери

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МајаТачева 02755216.10.1979
2АнгелаСтојановска 02647530.06.2001
3МејраЗахитовиќ 02647802.11.2002
4АминаЛичина 02779205.03.2002
5СараТоневска 02647901.04.2006
6АнастасијаЈакимовска 02647602.03.2005
7АнаТаневска 02755513.08.2000
8НејлаДечковиќ 02779327.04.2006
9БелмаДечковиќ 02779420.01.2007
10СумејаЗахитовиќ 02779511.06.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БорисДимовскиТехнички раководител
2ДаркоЗдравковскиТренер
3ШеќоЛичинаСлужбен претставник
4БојанаПетрескаЛекар
5МајаСтојановскаТехнички раководител
6СтефанТрајковскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ