Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Плеј Аут

Пантери

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МајаТачева 02755216.10.1979
2АнгелаСтојановска 02647530.06.2001
3МејраЗахитовиќ 02647802.11.2002
4АминаЛичина 02779205.03.2002
5ХикметеБраими 02648620.03.2003
6СараТоневска 02647901.04.2006
7АнастасијаЈакимовска 02647602.03.2005
8АнаТаневска 02755513.08.2000
9НејлаДечковиќ 02779327.04.2006
10БелмаДечковиќ 02779420.01.2007
11СумејаЗахитовиќ 02779511.06.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БорисДимовскиТехнички раководител
2ДаркоЗдравковскиТренер
3ШеќоЛичинаСлужбен претставник
4БојанаПетрескаЛекар
5МајаСтојановскаТехнички раководител
6СтефанТрајковскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ