Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Патриот 2016

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександраПетрушевска 02897329.03.1993
2АнгелаСавева 02897612.11.1996
3АлександраФилева 02897813.12.1999
4ЕленаАнгеловска 02898122.04.2004
5АнаАнгеловска 02898226.02.2006
6ЈованаСавева 02897727.12.1998
7ЕленаОрлова 02898429.08.2006
8ТеодораАтанасовска 02948225.10.2006
9НаталијаДамјанова 02898302.09.2006
10РадмилаСтоименовска 02897519.06.2006
11АнастасијаАнгелова 02898017.02.2003
12БојанаКоларска 02897916.04.2000
13АнаКостадиновска 02948321.09.2006

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИнаРашова02934921.10.1993

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЈовановскиСлужбен претставник
2ВиолетаАрсовскаЛекар
3ЉупчоПетровскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ