Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Патриот 2016

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕленаДимитровска 02453817.05.2008
2АнаСтоименовска 02453018.11.2010
3МеланиСтоименовска 02452910.02.2008
4ТеонаНиколовска 02905729.07.2011
5СофиИвановска 02905628.07.2011
6ТијанаНиколовска 02905529.07.2011
7ТамараГоцевска 02905312.07.2011
8СараАтанасовска 02905206.02.2022
9БојанаИлчовска 02905109.04.2012
10ЕваКалаџиска 02905022.06.2011
11МарјанаЈованоска 02904816.04.2011
12Ана МаријаДимитровска 02904721.09.2012
13АнтонијаКитанова 02904220.06.2008
14МиленаИлиева 02903920.02.2009
15АнаГлигорова 02969913.11.2008
16ЛоренаЃеоргиевска 02904931.12.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЈовановскиСлужбен претставник
2ЕленаАнгеловскаСлужбен претставник
3ТониАнгеловскиСлужбен претставник
4ВиолетаАрсовскаЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ