Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Патриот 2016

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнаАнгеловска 02898226.02.2006
2ЕленаОрлова 02898429.08.2006
3ТеодораАтанасовска 02948225.10.2006
4НаталијаДамјанова 02898302.09.2006
5РадмилаСтоименовска 02897519.06.2006
6ЕленаДимитровска 02453817.05.2008
7МаринелаТренчовска 02904517.09.2006
8АнаКостадиновска 02948321.09.2006
9АнаСтоименовска 02453018.11.2010
10МеланиСтоименовска 02452910.02.2008
11ТеонаНиколовска 02905729.07.2011
12СофиИвановска 02905628.07.2011
13ТијанаНиколовска 02905529.07.2011
14ТамараГоцевска 02905312.07.2011
15СараАтанасовска 02905206.02.2022
16БојанаИлчовска 02905109.04.2012
17ЕваКалаџиска 02905022.06.2011
18МарјанаЈованоска 02904816.04.2011
19Ана МаријаДимитровска 02904721.09.2012
20НедаМалешевски 02904420.10.2007
21МаријаСалтирова 02904314.10.2007
22АнтонијаКитанова 02904220.06.2008
23МиленаИлиева 02903920.02.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЈовановскиСлужбен претставник
2ЕленаАнгеловскаСлужбен претставник
3ВиолетаАрсовскаЛекар
4ЉупчоПетровскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ