Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

Пелистер Медика Карта

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаниелЗахариевски 02766125.03.1985
2НиколаРадевски 02765814.08.1996
3ГорјанАтанасовски 02784714.08.1994
4БорчеМитревски 02790530.11.1995
5ИлијанБлажевски 02765718.08.2004
6МартинТрајковски 02765420.05.2003
7ДимитарТрпески 02766320.08.2003
8АнтонГагачев 02780312.12.2003
9ВикториоХалчу 02765521.04.2004
10ПетарИлиев 02765619.07.2004
11ДимитарСердаров 02765905.08.2005
12КирилСтефановски 02765315.02.2004
13БраниславГулевски 02785516.01.1999
14АндрејСтојановски 02766213.02.2006
15СонерФејзуловски 02778427.05.1996
16ВикторТашовски * Вардар02725422.11.2001
17БорјанОбедниковски * Академија ФМП02751123.07.2001
18ФилипЃорѓиев * Академија ФМП02758922.12.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МартинЈовановскиСлужбен претставник
2ВладимирБлажиќЛекар
3ДамјанВелјановТренер
4МартинВржоскиТехнички раководител
5МикоГолубовиќПомошник тренер
6КирилДимитровскиСлужбен претставник
7ДаркоНајдовскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ