Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Пелистер Медика Карта

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаниелЗахариевски 02766125.03.1985
2НиколаРадевски 02765814.08.1996
3ДамјанСтојчев 02765220.10.2003
4ИлијанБлажевски 02765718.08.2004
5МикоГолубовиќ 02778321.06.1982
6МартинТрајковски 02765420.05.2003
7ДимитарТрпески 02766320.08.2003
8АнтонГагачев 02780312.12.2003
9ВикториоХалчу 02765521.04.2004
10ПетарИлиев 02765619.07.2004
11ДимитарСердаров 02765905.08.2005
12КирилСтефановски 02765315.02.2004
13АндрејСтојановски 02766213.02.2006
14СонерФејзуловски 02778427.05.1996
15ВикторТашовски * Вардар02725422.11.2001
16БорјанОбедниковски * Академија ФМП02751123.07.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МартинЈовановскиСлужбен претставник
2ДамјанВелјановПомошник тренер
3МикоГолубовиќТренер
4КирилДимитровскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ