Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Пелистер Медика Карта

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДамјанСтојчев 02765220.10.2003
2ИлијанБлажевски 02765718.08.2004
3ЈованТрајковски 02787520.01.2003
4МартинТрајковски 02765420.05.2003
5ДимитарТрпески 02766320.08.2003
6АнтонГагачев 02780312.12.2003
7ВикториоХалчу 02765521.04.2004
8ПетарИлиев 02765619.07.2004
9СтефанБојаџиев 02787214.09.2003
10ДимитарСердаров 02765905.08.2005
11КирилСтефановски 02765315.02.2004
12АндрејСтојановски 02766213.02.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МартинЈовановскиСлужбен претставник
2ХристоБојаџиевЛекар
3ДамјанВељановПомошник тренер
4МикоГолубовиќТренер
5КирилДимитровскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ