Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НаумМарковски 02924203.07.2007
2ХристијанДракуловски 02924319.01.2007
3ГорјанТрајковски 02863411.02.2006
4ДамјанБуциковски 02923811.04.2006
5ЃорѓиГајтановски 02923915.07.2006
6ЛеоЈошевски 02924017.04.2006
7ОгненСливоски 02923718.03.2007
8БлагојчеДимитровски 02924106.05.2007
9МихајлоЈошевски 02827925.08.2008
10БлагојТарашовски 02828007.04.2008
11ДамјанЈошевски 02828230.11.2009
12АндрејПерчаковски 02863522.11.2006
13ДавидЦветановски 02863630.09.2006
14ВикторТалевски 02863824.10.2006
15ПетарСамарџиоски 02863915.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ