Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИлијанБлажевски 02923618.08.2004
2КристијанВасилевски 02584102.04.2004
3ПетарИлиев 02923419.07.2004
4ФилипЦветковски 02429517.11.2004
5ДимитарСердаров 02879005.08.2005
6КирилСтефановски 02923515.02.2004
7НаумМарковски 02924203.07.2007
8ХристијанДракуловски 02924319.01.2007
9ЃорѓиГајтановски 02923915.07.2006
10ОгненСливоски 02923718.03.2007
11БлагојчеДимитровски 02924106.05.2007
12ДамјанМарковски 02588016.07.2004
13ФилипИлиевски 02588102.07.2005
14АлександарГеоргиевски 02588329.06.2005
15АдмирМедини 02864018.11.2005
16БорјанКостадиновски 02692322.11.2005
17ПаолоТрифуновски 02923314.08.2005
18БојанСтевановски 02863703.08.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ