Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихајлоАрсоски 02812121.09.1995
2ДаниелНацевски 02760106.08.1995
3БојанТрајковски 02753911.09.1986
4ДаркоНајдовски 02753715.04.1994
5БобанСтајиќ 02753806.10.1993
6МартинТрсунов 02410322.09.1999
7ПетарНиколиќ 02825225.09.1993
8АлександарЈовановски 02760204.10.1998
9ПавлеМихајлоски 02760501.01.1999

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИгорКесар02753304.11.1992
2ЧазВилијамс02753406.04.1991
3НиколаМалешевиќ02760625.08.1989
4Џордан АлександарКалахан02771421.10.1990
5НиколаСилаџи02830807.04.1992

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЈончевскиФизиотерапевт
2ВладоБлажиќЛекар
3ДимитарБогоевскиТехнички раководител
4ДамјанВелјановПомошник тренер
5АнтониоГурабиевскиФизиотерапевт
6МарјанИлиевскиТренер
7ДејанИлиевскиПомошник тренер
8МериКовачевскаСлужбен претставник
9ИгорМицевскиСлужбен претставник
10СашкоНаумовСлужбен претставник
11БлагојаОбедниковскиСлужбен претставник
12МендеСиљановСлужбен претставник
13ЈованХристовскиСлужбен претставник
14ДрагаЦветковскаЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ