Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Пелистер ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НаумМарковски 02589003.07.2007
2ХристијанДракуловски 02588919.01.2007
3АндреТемелковски 02589613.03.2007
4ОгненСливоски 02589918.03.2007
5БлагојчеДимитровски 02590006.05.2007
6МихајлоЈошевски 02827925.08.2008
7БлагојТашковски 02828007.04.2008
8АндрејНеделковски 02828128.11.2007
9ДамјанЈошевски 02828230.11.2009
10ДимитарЈанакиевски 02828313.11.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГорјанчеСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ